luni, 26 martie 2012

O vacanta la Lotrioara

Situata la intrarea in munti, pe malul drept al Vaii Oltului, unde candva era granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca...
Desi au trecut ani buni, Stefanut avea 2 ani impliniti, mi-aduc si acum aminte cu placere de vacanta la Lotrioara!
   
      Era in vacanta de primavara a copiilor, dupa Sfintele Pasti, si am ales acest loc la recomandarea facuta sotului de un coleg.Spunea ca l-a impresionat nu doar zona, de o frumusete desavarsita ci si osptalitatea gazdelor si mancare specifica zonei.
   Despre localitate nu voi  spune multe: apartine de satul Boita, la 30 km de Sibiu si se afla pe Valea Lotrioarei, afluent al Oltului, fiind situata intre Muntii Lotrului si Cidrel.
   Noi am avut   norocul sa ajungem primavara, cand natura era in floare, cand firul ierbii era inca de un verde crud, iar florile isi etalau vesele culorile incantatoare.

Intr-o zi, dis de dimineata....


la plimbare prin padure...
brazi tineri, alaturi de cei varstnici!

pe langa Lotrioara cea zglobie, 
       ce placut sursura la vale!


 

Un drum spre o casuta retrasa...

Aici, la Pensiunea Voicu, am petrecut o vacanta de vis, intr-o atmosfera calda si prietenoasa, unde mana omului nu a patruns inca distrugand creatia lui Dumnezeu.

 
Va doresc din tot sufletul sa gasiti astfel de locuri, in care mintea isi regasete linistea, sufletul redescopera miracolul vietii si te poti bucura in voie de dragostea familiei, de veselia copiilor! 

 

2 comentarii:

  1. Ce peisaje minunate... deja m-am relaxat doar privind fotografiile tale... ce dor de duca mi-ai facut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma bucur sa revad aceste locuri;avem o tara minunata!

      Ștergere

Postări populare